26 Haziran 2017 Pazartesi

Farmasi Çift Etkili At Kestanesi Masaj Jeli İncelemesi

Merhaba 
Bugün bayramın 2. günü. Sizleri ve blogumu yazısız bırakmak istemedim. Sabah erkenden kalkıp bu yazıyı hazırladım.
Bir süredir annemle beraber kullandığımız ve bence her evde bulunması gereken bir masaj jelinden bahsedeceğim. Öncelikle ürün Triklosan, Paraben, Parafin içermiyor. 200 ml bir ürün. At kestanesi masaj jelinin iki kat yoğunlaştırılmış hali.


İçeriğinde;
  • Jojoba yağı
  • Nane yağı
  • Biberiye Özü
  • Sarı Kantaron Yağı bulunuyor.
Özellikle sırt, boyun, bacak ve bel ağrıları için doğal ağrı kesici niteliğinde bir ürün. Şişmiş ayaklar, kas ağrıları, romatizmasal ağrılar gibi sorunlarda rahatlıkla kullanabilir.
Ağır ve yorucu işlerden dolayı oluşmuş ağrıları gidermede, gece ayaklarda oluşmuş uyumaları önlemede, ve iltihap giderici özelliği sayesinde kaslarda kramp oluşmasını engellemeye yardımcı olur.

Masaj jeli elime geçtiğinden beri annemle beraber düzenli olarak kullanıyoruz. Özellikle akşamları boyun ve omuz bölgeme dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorum. Mentollü ve baskın bir kokuya sahip. Sürülen bölgede ilk 5 dakika mentollü olması sebebiyle önce bir soğuma sonra yanma hissi oluşturuyor. Dayanılmayacak gibi bir his değil kesinlikle. Zaten sonrasında o his yerini rahatlamaya bırakıyor. Annem özellikle bel, boyun ve bacak ağrılarından çok şikayetçiydi. Bu ürün sayesinde çok hafiflediğini söyledi. Anlık rahatlamadan ziyade uzun sureli rahatlık hissettiriyor.


Bizden tam not aldı. Eğer sizde bu ürünü almak isterseniz https://www.instagram.com/farmasikadinca/?hl=tr4 hesabı ile iletişime geçebilirsiniz.
Bana ınstagram hesabım üzerindende ulaşabilirsiniz https://www.instagram.com/kubraninonerileri/?hl=tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder